Norsk ostepop

Disse sortene er, eller har vært, tilgjengelige i Norge.
(oppdatert 24.01.-20)

Oho! Nacho Cheese Ballsostepop4

Denne er hakket bedre enn den andre fra Oho! Men når ikke helt opp til toppen, for Nacho skal være litt sterkere enn denne. Men absolutt en god ostepop altså. 4 er ikke dårlig det.

Oho! Cheese Sticksostepop3

Snakker om fancy pose. Her er det fest og jeg er den eneste inviterte, fordi: ikke ta ostepopen min. Men nei, så veldig fest ble det ikke. Posten er den mest fancy på en stund, men innholdet er veldig gjennomsnittlig. Sykt gjennomsnittlig faktisk. Helt greit. Smaker greit nok, men man skal være spesielt interessert for å blogge om den for eksempel.

 

Coop Ostepop – ostepop5

Disse minner om Luxus og FirstPrice sine, men smaker enda litt bedre og smelter på tunga. Enten var jeg heldig med posen, eller så har vi her en av de aller beste ostepopen i landet. Imponert!

 

Maarud Ostekulerostepop4

Maarud kliner til med en ny hit. Deilig ostesmak, og chilien brenner passe i halsen. Og til forskjell fra de aller fleste andre ostekuler er den ikke hverken tørr eller hard. I alle fall ikke på langt nære like tørr og hard. Kunne vært litt mindre hard.

Double Dutch Habanero &Blue Cheese Poppers Cheese Puffs ostepop3

Det første man legger merke til er lukten av blåmuggsost fra posen. Og den klarer på et vis å bevare denne smaken sammen med habaneroen som brenner litt godt i halsen. Og begge smakene fungerer, men er usikker på om de fungerte så godt sammen. Ikke helt for meg, men anbefales deg som er ute etter noe litt annerledes.
(I motsetning til annen ostepop smakte disse ikke godt dagen etter at den ble åpnet. )

Maarud ostepop Store ostepop4

Nå snakker vi Maarud ostepop! Dette er slik jeg husker dem fra barndommen. Det hjalp å gjøre dem større, av en eller annen grunn. Deilig ostesmak og man merker kvaliteten på produktet.

Foodman Ostepop ostepop3

Litt små og tørre, men ellers gode på smak.

Luxus Super Ostepop ostepop5

Denne dukket opp da den gamle forsvant fra Europris. Så jeg mistenker litt at det er den samme. Men denne smaker da virkelig enda litt bedre? Eller blir jeg lurt av den sorte posen og tror jeg er mer classy når jeg stapper trynet fullt av denne? Uansett er det helt topp!
Maarud Ostepop XL Cheddar og Chili ostepop4

Du, dette var ikke så dumt! Cheddar og Chili OG større enn vanlig (i alle fall fra Maarud.) Passe ostesmak, passe sterk. Tar gjerne en pose til av denne.

 

Matchball ostepop4

Heia…fotball, antar jeg. Jeg ble ikke ekspert i ostepop ved å være ute og spille fotball, men en blanding sier jeg ikke nei takk til. ikke når den smaker som denne. Smaker liksom røkt ostepop. Mulig det er slik bacon smaker, det vet ikke jeg. Men det er godt! Det er litt chili man merker i halsen, men langt fra halsbrann. Sterk på smak, god konsistens.

Humpty Dumpty – Jalapeneo Poppers Cheese Puffsostepop5

Explosive X-treme Flavour står det. Og de tuller ikke. Det brenner godt i munnen mens jeg skriver dette. Men ikke så sterk at man ikke kjenner den gode smaken. Store ostepop, ferske og ikke for tørre. Husk nok drikke.

LSK – ostepop ostepop4

 

Jeg kan ingenting om fotball. Jeg vet ikke hvem LSK er. Men jeg kan en del om ostepop. Ostepop er bra! Et lag som har en egen ostepop kan ikke være så dårlige. Heia LSK! Dette er samme typen som FirstPrice og Luxus. Store smakfulle ostepop, men i en mer normal størrelse på posen. NAM!

Rema 1000 – Crunchy ostepop ostepop3

 

Plutselig dukket det opp en ny Rema 1000 ostepop. Crunchy denne gangen. Var det bare den samme gamle i ny pose? Det måtte sjekkes ut. De var gode. De var ikke crunchy sånn som crunchy ostepop skal være, de var vanlige ostepop, slik som de forrige. God på smak og konsistens.

Dyreparken – Sultne løver ostepop3

En liten overraskelse i den norske snacks-hylla. Smaker faktisk veldig godt, og formen er fantastisk bra. Det er lov å leke med maten. Men den er veldig ujevnt krydret. Noen smaker rett og slett ikke noen verdens ting, og de blir litt vemmelige. De med krydder er stas!

 

 

Eat Real Quinoa & Kale Puffs ostepop4

19904449_10159293997585713_1816532283_n

Quinoa og kål. Er dette ostepop da? Ja visst, det er puffet mais og med mindre skrift ser dere at det står cheddar også. Riktignok vegansk, men det er jo bare positivt, synes jeg. Og formen er det ikke noe å si på. Ikke smaken heller faktisk. Regner med at den smaker sunnere enn hva den er, men denne bloggen teller altså ikke kalorier, det får du lete etter et annet sted. De er litt harde, og smaker altså ikke typisk ostepop, men jeg har allerede kjøpt den ved flere anledninger, og det vil mest sannsynlig skje igjen. Fant den på Deli De Luca, så vet du det.

 

Maarud Ostepop RETROostepop3

2016-03-05 15.34.502016-03-05 15.35.16
For en vakker pose. For en gave til meg på Ostepopens dag 2016! Jeg gledet meg veldig til å få denne rakkeren hjem for en prøvekjøring. Dessverre var de ganske tørre, men de var sprø som det ble lovet på posen. Smaken er midt på treet. Posen er det beste ved denne relanseringen.

Maarud Supercheeseostepop1
2015-05-05-22-04-48 2015-05-05 22.04.24

Denne har overraskende mye smak. Dessverre er ikke smaken heller her spesielt god. Den smaker litt sånn som jeg tror folk som ikke liker ostepop synes ostepop smaker. Men jeg liker ostepop, så dette ble bare feil. Veldig kvalmende. Da hjelper det ikke med fullkorn og 30% mindre fett. Skal man spise sunt kan man liksom bare styre unna ostepop.

Smart 365* Ostepopostepop4
2015-07-14-15-46-54 2015-07-14 15.46.41

365 dager med ostepop? Don’t mind if I do. Disse fra ICA har en fin størrelse og smaker veldig godt. Jeg innbiller meg at slik ville hjemmelaget ostepop smakt. Det er en markant ostesmak her, dessuten . Denne ville sikkert være god til ost- og vinkvelder. Overraskende god!

Coop Ostepopsostepop3
2015-07-01 15.35.33 2015-07-01 15.36.54

Først av alt vil jeg si at jeg digger navnet. Ostepops høres ut som noe bestemoren min kunne kalt det. De er litt tørre, men de er langt fra testens tørreste. De er dessuten veldig gode på smak, så det er ikke så dumt dette.

Ostepop fra Rema 1000ostepop3
2015-05-30 19.27.34 2015-05-30 19.26.28

Denne var ny for meg. Den dukket opp som en liten hemmelig skatt. Var naturligvis veldig skeptisk, men den var ikke dum. Fancy pose også da. Smakte litt som OLWs Cheeez Doodles, rikere på smak, men en del tørrere. Kjentes ikke like ferske. God på smak.

FirstPrice Ostepopostepop4
2015-05-07-15-31-24 2015-05-07 15.30.59

Dette er min gamle favoritt. Denne beviser at man ikke skal kimse av billigmerker. Kims heller av Kim’s! Fornøyd med den.
Den er så rik på smak og går OLWs serie en høy gang. I alle fall om man vil ha masse smak. Det blir fort litt mye, og har man først en pose så har man mye. Det blir kvalmende og får raskt en feit bismak. Ostepopene er store, og liker du masse smak er dette vinneren for deg. Pluss at den bare koster typ 10 kr for en halvkilo.

Luxus Ostepopostepop4
2015-05-22 20.35.27 2015-05-22 20.36.27

Annen pose, og fra Europris, ellers er det nøyaktig samme ostepopen som i FirstPrice-posene. Dobbelt så dyrt bare. Fortsatt billig da. Og siden FirstPrice ikke har ostepop lenger er det ingen tvil om hva man bør gå for.

10 thoughts on “Norsk ostepop

Add yours

      1. Til info, så fant jeg den i går hos kjeden Rusta her i Trondheim. Ikke bare Jalapeno-varianten men også Habanero!

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: