Blog

Slovakisk ostepop

Disse sortene er, eller har vært, tilgjengelige i Slovakia.
(oppdatert 16.06.-19)

Namex Super rings

Originalt navn… Smaker nesten litt pizza. De har en fersk kvalitet og rik på smak. Ikke den beste smaken jeg har kjent, men mye av den, så om du er ute etter kvantitet fremfor kvalitet, så er denne for deg! Og pizza, du må være ute etter pizza.

Østerriksk ostepop

Disse sortene er, eller har vært, tilgjengelige i Østerrike.
(oppdatert 16.06.-19)

Snackline Spicy Cheese Balls

I motsetning til hva man kanskje skulle tro, så var ikke disse spicy i det hele tatt. Derimot var de litt tørre, men skjønner at markedsføringen av litt tørre ostepop ikke ville være det mest fornuftige. Så kudos til markedsføringen, ikke så mye til kjøkkenet.

Snackline Mais Balls

Mer ostesmak enn den andre jeg smalte fra Snackline i alle fall. Litt fetere også, men det skulle ikke mye til. Ikke så tørr, er det jeg prøver å si. Rund i smaken, men kjedelig. Next!

Fransk ostepop

Disse sortene er, eller har vært, tilgjengelige i Frankrike.
(oppdatert 13.01.-18)

Tokapi – Coffret apéro  ostepop1


Disse kom i en samling med andre snacks, fordelt på fire rom i pakken. Franskmenn kan jo ost, så det var spennende å sjekke ut om de kunne ostepop.
De kan minne om andre ostekuler i utseende, men de har en glatt overflate og det er skikkelig vemmelig. I tillegg har de nesten ikke noe smak… av noe. Kanskje papp. Papp som har ligget inntil en ostepop. Én ostepop.

Belin – Les Croustilles Goût Emmental ostepop3


Disse ser ut som andre crunchies men er litt blekere i tillegg til å ikke være så crunchy. Litt crunchy er de dog. De smaker emmentaler, og de tror jeg jammen de gjør også. De smaker mer av ekte ost enn det mange av de andre typene gjør. Det er stor forskjell på å smake ost og å smake ostesmak, og disse smaker ost! Det gjør at man riktignok ikke orker å spise hele posen, og plutselig skjønner jeg hvorfor den lille posen er merket Familiepakke. Er du ute etter noe som smaker mer ost enn pop er dette for deg. Jeg foretrekker en balanse.

Finsk ostepop

Disse sortene er, eller har vært, tilgjengelige i Finland.
(oppdatert 13.01.-18)

Taffel – Nacho Cheese Balls ostepop3

Jeg liker den positive ostepopen med balltre på posen. Den gir et inntrykk av at dette ikke er så usunt. Spis litt ostepop, slå litt ball. Det henger sammen.
Lover nachosmak, men den uteblir. Er allikevel veldig god på både smak og konsistens. Smaker godt, enkelt og greit. Godt. Pittelitt av den smørsmaken igjen. Det får vi tåle. Slå en ball!

New Zealandsk ostepop

Disse sortene er, eller har vært, tilgjengelige i New Zealand.
(oppdatert 08.01.-18)

Bluebird Twisties 

Pingvin på påsan? Pingvin? Terningkast 6! Ferdig snakka. Denne vant.
OK, jeg skal snakke om smaken også da. Den er faktisk kjempegod. Grell oransje farge på store ostepop. Perfekt. Smaker rett og slett veldig god ostepop. Pittelitt tørre kanskje. Men pingvin!

Thailandsk ostepop

Disse sortene er, eller har vært, tilgjengelige i Thailand.
(oppdatert 08.01.-18)

Jeg aner ikke hva denne heter,
men det ser ut til at logoen er en thai-versjon av Lays?

Dette er den styggeste posen jeg har sett. Hahahaha. Hvem hadde trodd at antropomorfe ostepop ville se så utrivelige ut? Nok om det. Er litt tørre, men smaker skinke, nei de smaker skinkesmak. Stor forskjell. Ganske gode faktisk.

Malaysisk ostepop

Disse sortene er, eller har vært, tilgjengelige i Malaysia.
(oppdatert 08.01.-18)

Cheezels Cheezy Cheese 

Ler meg i hjæl av denne ikke smaker ost i det hele tatt. Det alene burde gitt den toppkarakter. Men denne er ganske god altså.
Ok, den har masse krydder som gjør ringene tørre. men de smaker litt som om de er…ristet. Ikke så sterk smak. Smaker litt som… mat. Smaker rett og slett litt kvalitets-snacks.

 

Twisties Cheeky Cheddar Cheese 
Smaker ingenting. Bare ingen verdens ting. ikkeno! Bare vemmelig. Tørt og motbydelig. Cheeky.

Indonesisk ostepop

Disse sortene er, eller har vært, tilgjengelige i Indonesia.
(oppdatert 08.01.-18)

Cheetos – Ayam bakar (grilla kylling) ostepop3.jpg

For det første: det er mer luft enn ostepop i posen. Vanskelig å illustrere skikkelig med bildet, men den bollen kunne fått plass i posen. Denne skal smake grilla kylling. Jeg har ikke spist det på mange år, og det er tydelig at jeg helt har glemt smaken av fjærkre. Denne smaker løk. Nesten bare løk. Også er den tørr. Skikkelig tørr. Men vet du hva? Jeg synes de er gode. Jeg liker løk.
(Denne finner du også igjen på Cheetos‘ egen side)

Nepalesisk ostepop

Disse sortene er, eller har vært, tilgjengelige i Nepal.
(oppdatert 08.01.-18)

Kwik’s Cheese Balls 

“Tradition of great taste for 3 decade”
Jeg unnskylder dårlige engelskkunnskaper, men føler dette blir litt skryt. For dette føles som å spise isopor altså. Og det er nesten ikke satt på spissen engang. Den smaker litt som alle andre ostekuler, men det føles verre. Mye verre. Det er mulig det finnes tusen grunner til å besøke Nepal, men ostepop er ikke en av de.

Australsk ostepop

Disse sortene er, eller har vært, tilgjengelige i Australia.
(oppdatert 08.01.-18)

Cheetos Balls – Cheese & Baconostepop1.jpg

Ost og bacon høres jo kanskje ikke så dumt ut. Men denne smaker jo ikke det. neida. Denne smaker smaker potetstappe. Fra Toro. Ferdig posemos. “Ja, men det liker jo du, Sebastian?” Hjelper lite. Faktisk ikke i det hele tatt. Æsj. Ja, nå sa jeg æsj til mat.
(Denne finner du også igjen på Cheetos‘ egen side)

Blog at WordPress.com.

Up ↑