Fransk ostepop

Disse sortene er, eller har vært, tilgjengelige i Frankrike.
(oppdatert 13.01.-18)

Tokapi – Coffret apéro  ostepop1


Disse kom i en samling med andre snacks, fordelt på fire rom i pakken. Franskmenn kan jo ost, så det var spennende å sjekke ut om de kunne ostepop.
De kan minne om andre ostekuler i utseende, men de har en glatt overflate og det er skikkelig vemmelig. I tillegg har de nesten ikke noe smak… av noe. Kanskje papp. Papp som har ligget inntil en ostepop. Én ostepop.

Belin – Les Croustilles Goût Emmental ostepop3


Disse ser ut som andre crunchies men er litt blekere i tillegg til å ikke være så crunchy. Litt crunchy er de dog. De smaker emmentaler, og de tror jeg jammen de gjør også. De smaker mer av ekte ost enn det mange av de andre typene gjør. Det er stor forskjell på å smake ost og å smake ostesmak, og disse smaker ost! Det gjør at man riktignok ikke orker å spise hele posen, og plutselig skjønner jeg hvorfor den lille posen er merket Familiepakke. Er du ute etter noe som smaker mer ost enn pop er dette for deg. Jeg foretrekker en balanse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: