Tysk ostepop

Disse sortene er, eller har vært, tilgjengelige i Tyskland.
(oppdatert 13.07.-17)

Edeka – Käse bällchen ostepop2


Sykelig gulfarge. Ser ut som gammel påskepynt. Smaker litt godt, litt vemmelig. Har en slags sennepsmak som setter seg i nesa.

Maiswürm- Maiswürmchen Käse ostepop3


Jeg er ikke så stø i tysk, men…heter denne Maismarker? Maismarker med ost. Ser ut som de derre mais snacksen man gir til babyer, de som ikke smaker noe. Og det er litt samme greia her. Ikke så mye smak. Men de er store og luftige, og blir litt seige i munnen. Så om du er som meg og lar ostepop ligge over natten i åpen pose for å få dem seige, er disse verdt et forsøk.

XOX Cheese Ballsostepop3
Tysk219904795_10159293998230713_804043516_n

generisk ostepop-smak. Ikke direkte bra, ikke direkte dårlige. Midt på treet. Man husker liksom ikke å ha spiste dem. Så kan man sikkert spise en pose til… Den får tre ostepopfingre, kun fordi jeg ikke har 2,5.

 

REWE Käsebällchenostepop1

Tysk20045839_10159293997555713_1952680294_n

Påskegule kuler, det får man synes hva man vil om, men jeg synes de så litt syke ut. Stakkars. Ble ikke bedre da jeg smakte på dem. Hva er det disse skal smake? Ost? Feil ost i så fall. Rett og slett motbydelige. Jeg klarte å spise to. 2! Første gangen jeg har spist to ostepop… Den får en ostepopfinger, som definitivt burde vært styggefingeren.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: