Tsjekkisk ostepop

Disse sortene er, eller har vært, tilgjengelige i Tsjekkia.
(oppdatert 13.07.-17)

 

Křupni si – Kuličky se sýrem ostepop3

Litt tørr, men smaker mildt av god ost. Litt krydder også. Blir ødelagt av en bismak av plastikk, som så mange andre.

Circuss – Snacks Cheese ostepop3

Først av alt: Skuffende navn. Når en først er i Tsjekkia liksom. Ser de har prøvd litt, med en ekstra s på Circuss, men det er ikke det samme. Litt harde, men det gjør dem sprø. ser bra ut og smaker godt. Har en bismak av smør, som mange andre, men det funker greit.

Canto – Koule Sýrovéostepop2

Tsjekkia19964858_10159293997615713_940831204_n
I følge Google betyr navnet “rå baller” på norsk, så jeg oversatt det til engelsk også, og skjønte at Sýrové rett og slett betyr ost. Ostekuler altså. Definitivt de største kulene i testen. Ostepulveret smaker veldig, veldig godt, men det er så bittelite av det. Når pulveret er borte sitter man fremdeles en stund og spiser på disse kulene. Og de kulene smaker ikke noe!

 

BERSI – Sýyyrové Koule ostepop3

Tsjekkia219904413_10159293997980713_2136379710_n
Rååååååå baller! Eller Oooooooostekuler. Det kan du velge. Det mest spennede er nemlig navnet. Ellers er de helt greie. De smelter på tunga, det er positivt. Smaker forsåvidt godt av ost, men de har et hint av smørsmak de kunne vært foruten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: