Ungarsk ostepop

Disse sortene er, eller har vært, tilgjengelige i Ungarn.
(oppdatert 16.06.-19)

Sajtos

Like store som fingeren min. Det er litt gøy. Så går det nedover. Uappetittlig blek gulfarge og smaker… Støv. nam…støøøv. Tørre er de også, så det kan hende de har satset fullt på støv-tematikk, i så fall får de full score for det.

Chio tubes

Hule ostepop. Hva kan det være godt for? Variasjon om ikke annet. Kanskje det er kulere når man skater, i alle fall om man skal tro designet på posen. De er ikke så dumme, ok smak, litt smørsmak, men greit…bedre enn støv.

Chio – master Crok ostepop4
ungarn19894195_10159293998345713_2135557125_n
Whaaaaat? Disse er faktisk formet som krokodiller! Med åpent gap! Jeg er imponert! En ekstra ostepop-finger kun for utformingen!
Dessverre er de litt tørre og har litt plastisk bismak! Bortsett fra det er de ganske gode. Og er du like lur som meg, så spiser du alle ganske raskt, så slipper du unna med den ene bismaken på slutten. Det finnes smart, og det finnes ostepop-smart!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: